Coniferen kopen

coniferen kopen

Coniferen kopen

Wilt u graag coniferen kopen? Dan kunt u dit heel eenvoudig online doen op Coniferen-bestellen.nl. Wij leveren coniferen rechtstreeks uit onze kwekerij, waardoor u verzekerd bent van kerngezonde coniferen voor betaalbare prijzen!

Welke coniferen kunt u kopen op Coniferen-Bestellen.nl?

Op Coniferen-bestellen.nl kunt u allerlei verschillende soorten coniferen kopen. Naast ons ruime aanbod aan conifeersoorten, kunt u bij ons ook kiezen uit coniferen in pot en coniferen met kluit. De coniferen met kluit zijn vanaf medio september tot en met mei verkrijgbaar. Met deze planten kunt u bijvoorbeeld erg goed een haag vormen. Wilt u graag in de zomermaanden een conifeer aanschaffen? Dan kunt u kiezen voor coniferen in pot, want die zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

De verschillende conifeersoorten van Coniferen-bestellen.nl

Op onze website heeft u de keuze uit diverse, uiteenlopende conifeersoorten. Hieronder vertellen we welke dat zijn en lichten we elke soort kort toe.

Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne

De Californische Cipres of Chamaecyparis laws. Ivonne heeft een prachtige goudgele kleur. Deze kleur behoudt de plant het hele jaar door. Dankzij de mooie kleur, kunt u de plant als een echte blikvanger in uw tuin neer zetten. De conifeer kan 8 meter hoog worden, waardoor u er ook prima een mooie haag mee kunt vormen.

Tsuga canadensis – Hemlockspar

De hemlockspar “Tsuga canadensis” is een echte sierconifeer. Dat komt doordat de takken van deze boom sierlijk naar beneden hangen. Deze boom heeft in het voorjaar een frisgroene kleur, die in het najaar verandert naar donkergroen tot zelfs groenbruin. Doordat de plant hangende takken heeft, wordt deze vooral solitair geplant voor het bijvoorbeeld opvullen van een lege plek in een (winter)tuin. Uiteraard kunt u de plant ook als haagplant gebruiken. U dient er dan alleen wel rekening mee te houden dat de boom een onregelmatige vorm heeft en zijn takken naar beneden hangen.

Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris

De Dwergcipres of Chamaecyparis ‘Columnaris’ is juist een conifeer met een prachtige blauwgroene kleur. Dankzij de blauwgroene kleur, wordt deze haag ook wel de ‘blauwe haagconifeer genoemd’ Deze conifeer kan prima solitair, maar ook als haag worden geplant en wel een hoogte van 8 meter bereiken.

Thuja occidentalis ‘Smaragd’ – Levensboom

Dit is een erg mooie conifeer dat in kegelvorm groeit. Bovendien groeit deze conifeer erg compact en behoud de plant het hele jaar door zijn mooie, heldergroene kleur. Dankzij deze eigenschappen is deze boom perfect als haagplant te gebruiken.

Reuzenlevensboom Thuja plicata Excelsa

De reuzenlevensboom Thuja plicata Excelsa heeft een erg mooie donkergroene kleur, die de plant ook in de winter behoudt. Deze plant groeit elkaar ongeveer 30 tot 40 centimeter en kan tot 6 meter hoog worden. Uiteraard kunt u de plant op de door u gewenste hoogte houden door deze tweemaal in het jaar te snoeien. Deze conifeer kan prima solitair, maar ook heel goed als haagplant worden geplant.

Californische Cyprus Chamaecyparis lawsoniana Stardust

De Californische Cypres Stardust heeft een mooie gele kleur, waarvan u het hele jaar kunt genieten. U kunt de plant zowel solitair als haag planten. Wanneer u de conifeer twee keer in het jaar snoeit, zal de plant niet alleen zijn mooie kleur maar ook zijn mooie vorm behouden. Bent u op zoek naar een opvallende verschijning voor in uw voor- of achtertuin? Dan is dit de conifeer die u zoekt!

Vraag over coniferen kopen? Neem contact met ons op!

Bij Coniferen-bestellen.nl kunt u dus heel eenvoudig online meerdere soorten coniferen kopen. Wilt u graag een conifeer kopen, maar weet u niet zo goed voor welke soort u het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij denken graag met u mee!

Share this post