Haagconiferen kopen

Haagconiferen kopen

Haagconiferen zijn de perfecte planten waarmee u een mooie haag in uw tuin kunt maken. Bent u op zoek naar gezonde haagconiferen voor een afscheiding in uw voor-of achtertuin? Dan bent u hiervoor bij Coniferen-bestellen.nl op het juiste adres. Wij leveren namelijk diverse haagplanten tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn goede haagconiferen?

Sommige coniferen kunnen beter als haag worden geplant dan andere. Bij het bepalen wat goede haagconiferen zijn, wordt vooral naar de bouw en groei van een conifeer gekeken. Een fijne haagplant is namelijk een plant die van zichzelf al vrij compact is en waarvan de takken in de breedte en hoogte groeien. Van sommige coniferen groeien de takken naar beneden, waardoor de haag minder compact zal zijn. Daarnaast vinden veel mensen het fijn als een conifeer een kegelvorm heeft en het hele jaar door zijn mooie kleur behoudt. Wij hebben een aantal coniferen in ons assortiment opgenomen, die aan deze wensen voldoen.

Welke conifeersoorten zijn goed te gebruiken voor een haag?

Conifeersoorten die goed als haag kunnen dienen, zijn:

  • Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne;
  • Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris;
  • Thuja occidentalis ‘Smaragd’ – Levensboom;
  • Reuzenlevensboom Thuja plicata Excelsa;
  • Thuja occ Brabant;
  • Thuja plic Martin;
  • En de Californische Cyprus Chamaecyparis lawsoniana Stardust.

Welke soort u het beste kunt kiezen, hangt compleet van uw wensen af. Dit hangt bijvoorbeeld af van welke kleur u het mooiste vindt en welke hoogte de haag moet hebben. Zo heeft de Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne een prachtige goudgele kleur en de Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris juist een meer blauwgroene kleur. Bij elke haagplant op onze website leest u wat de betreffende eigenschappen van de plant zijn. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken.

Bestel uw haagconifeer op Coniferen-bestellen.nl!

Wilt u zeker weten dat u haagconiferen koopt die van uitstekende kwaliteit zijn? Bestel uw haagplanten dan op Coniferen-bestellen.nl. Wij leveren de planten namelijk rechtstreeks uit onze eigen kwekerij in Wekerom. Al onze coniferen worden jaarlijks door de Nak Tuinbouw gekeurd. Alleen de planten die in topconditie verkeren, krijgen na de keuring een plantenpaspoort. Aan dit paspoort kunt u dus zien dat u echt een gezonde conifeer heeft besteld. Bovendien kunt u de coniferen heel eenvoudig bestellen in onze webshop en bij u thuis laten bezorgen.

Advies nodig over haagconiferen? Neem contact met ons op!

Wilt u graag haagconiferen bestellen, maar vindt u het lastig om de juiste conifeer voor uw tuin uit te kiezen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, want denken graag met u mee. Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u een advies op maat geven, zodat u straks haagconiferen in uw tuin heeft staan die aan al uw wensen voldoen!

Share this post