Levensboom ''Thuja Plicata Gelderland'' kopen?Levensboom ''Thuja Plicata Gelderland'' kopen?

Reuzenlevensboom Thuja Plicata Gelderland

20180203_11370620180203_113706
DSC_0493DSC_0493
DSC_0498DSC_0498
Excelsa (2)Excelsa (2)

Reuzenlevensboom Thuja Plicata Gelderland

€ 5,95€ 19,95

Leverbaar vanaf september!

De Thuja Plicata ‘Gelderland’ is een lichtgroene snelgroeiende conifeer die solitair geplaatst kan worden maar zeker ook geschikt is voor een mooie haag. De Thuja plic. Gelderland is winterhard en makkelijk in onderhoud.

€ 5,95
€ 8,75
€ 19,95
€ 10,95
€ 14,95
SKU: con_tpg1 Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

Snelgroeiende conifeer

De Thuja plicata Gelderland heeft naalden die fris lichtgroen van kleur zijn. De 'Gelderland' is kegelvormig en staat bekend om zijn snelle groei, net als de Thuja Occidentalis Brabant. Dit maakt deze snelgroeiende conifeer een gewilde haagplant. Reken voor een dichte haag met ongeveer 2,5 conifeer per strekkende meter.

Verzorging Thuja plicata Gelderland

De Thuja plicata Gelderland heeft als snelgroeiende conifeer maar weinig verzorging nodig. Graaf voor het planten een sleuf die wat breder en dieper is dan de kluit. De ondergrond woelt u een beetje los en mag aangevuld worden met wat tuinturf. Druk na het planten de grond goed aan. Zorg ervoor dat de kluiten nat zijn en geef de haag minimaal 2 tot 3 keer per week water. Een vochthoudende, zure bodem zorgt voor de beste groeiomstandigheden. Dit kan bereikt worden door tuinturf toe te voegen aan de grond. Bemesten kan in het voorjaar en in september na de tweede groeiperiode. Hiervoor is speciale coniferenmest beschikbaar. Tweemaal per jaar snoeien is voldoende en zorgt voor een mooie, dichte haag. Het eerste jaar na het planten snoeit u de haag pas nadat deze flink is gegroeid.

Extra informatie

Grondsoort

Alle

Kleur

Groen

Standplaats

Zon & Halfschaduw

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.