Thuja plicata 4ever ´Goldy´

0 out of 5

 14,50 23,50

De Thuja plic. 4 4ever Goldy is een snelgroeiende en onderhoudsarme conifeer met een groen/gele kleur. Deze conifeer is kegelvormig en daardoor ook zeer geschikt voor een mooie haag. De groei is compact. In de herfst en winter krijgt deze conifeer een mooie goudgele kleur.  Deze Thuja kan goed tegen de volle zon.  De grond is bij voorkeur goed doorlaatbaar.  De hoogte kan 3 tot 5 meter worden en deze boom is daardoor ook prima solitair te plaatsen.

 14,50
 16,00
 23,50

Beschrijving

De Thuja plic. 4 4ever Goldy is een conifeer met een groen/gele kleur. Deze kleur verandert in de wintermaanden naar een mooie goudgele kleur.  De groei is kegelvormig. Daardoor is deze thuja zeer geschikt voor een mooie haag. De standplaats mag beschut zijn en bij voorkeur in de volle zon of halfschaduw.

Geschikt voor elke ondergrond en weinig onderhoud

De Thuja plicata 4ever Goldy is geschikt voor elke ondergrond en kan goed tegen zeewind. De grond moet goed doorlaatbaar zijn. Een beschutte standplaats heeft de voorkeur om de conifeer te beschermen tegen droge en/of gure wind. De plant is winterhard en goed bestand tegen ziektes. Deze conifeer heeft geen snoei nodig. Een of twee keer per jaar, in de lente of nazomer, licht trimmen is voldoende indien gewenst.  Bij het aanplanten kunt u aanplantgrond toevoegen. Geef de conifeer, zeker de eerste maanden, voldoende water (2 tot 3 keer per week) en zorg ervoor dat de kluiten nat worden. Na de eerste maanden moet de haag ook voldoende water krijgen tijdens droge periodes.