Coniferen soorten | Coniferen-bestellen.nlConiferen soorten | Coniferen-bestellen.nl

Coniferen soorten

 • Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne

  0 van 5

  Vanaf september weer leverbaar!

  De Californische Cipres of Chamaecyparis laws. Ivonne is een conifeer met een prachtige goudgele kleur. Deze conifeer kan maar liefst acht meter hoog worden, maar kan voor een haag in elke gewenste maat gesnoeid worden. Door de kleur is het een echte blikvanger in uw tuin, ook in de wintermaanden.

  € 6,50€ 19,50
 • Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris

  0 van 5

  Vanaf september 2019 leverbaar

  De Dwergcipres of Chamaecyparis ‘Columnaris’ is een conifeer met een schitterende blauwe kleur. De plant kan, ondanks zijn naam, een hoogte van 8 meter bereiken. Deze blauwe conifeer kan in een haag en solitair geplaatst worden.

   

  € 3,95€ 16,95
 • Levensboom ''Thuja Occidentalis Smaragd''

  0 van 5

  Vanaf september 2019 leverbaar

  De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ heeft een heldergroene kleur en kenmerkt zich door een compacte groei. De vorm is wat meer smal opgaand en de Smaragd heeft een rustige groei. De plant is winterhard en zeer geschikt als haagplant. Uiteraard is deze conifeer ook solitair te plaatsen in uw tuin.

 • Reuzenlevensboom Thuja Plicata Gelderland

  0 van 5

  Vanaf september 2019 leverbaar

  De Thuja Plicata ‘Gelderland’ is een lichtgroene snelgroeiende conifeer die solitair geplaatst kan worden maar zeker ook geschikt is voor een mooie haag. De Thuja plic. Gelderland is winterhard en makkelijk in onderhoud.

  € 5,95€ 14,95
 • Westerse Levensboom ''Thuja Occidentalis Brabant''

  0 van 5

  Vanaf september 2019 leverbaar

  De conifeer ‘Thuja Occidentalis Brabant ‘is een zeer populaire haagplant. Deze snelgroeiende conifeer is lichtgroen van kleur en winterhard. Een uitermate geschikte plant voor een mooie erfafscheiding.

  € 3,95€ 25,00