Coniferen kwekerij Top & Top

Bent u op zoek naar een coniferen kwekerij die coniferen van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbiedt? Dan bent u bij kwekerij Top & Top aan het juiste adres!

Wie zijn kwekerij Top & Top?

Coniferen kwekerij Top & Top bestaat sinds 1998 en is gevestigd in het Gelderse Wekerom (gemeente Ede). De kwekerij wordt gerund door het echtpaar Marcel en Karin van der Top. Inmiddels hebben zij een ruim assortiment haagplanten (coniferen en taxussen), heesters, vaste planten, fruitbomen, laurieren en klimplanten. De planten worden rechtstreeks van de kwekerij verkocht aan particulieren.

Waarom kiezen voor coniferen kwekerij Top & Top?

Top & Top is een kwekerij met jaren ervaring en kennis op het gebied van haagplanten, de aanschaf, beplanting en verzorging/onderhoud. De planten die u bij ons bestelt, worden met de grootst mogelijke zorg gerooid – u kunt ze ophalen op de kwekerij in Wekerom, of één van onze medewerkers bezorgt de bestelling bij u thuis. Het grote voordeel: u bestelt uw planten direct bij de kwekerij. Hierdoor zit er geen derde partij tussen, en dat betekent dat wij onze planten voor een scherpere prijs kunnen aanbieden dan wanneer u ze bij een tuincentrum koopt.

Onze planten worden jaarlijks gekeurd door de NAK tuinbouw. Deze instantie controleert planten op kwaliteit en eventueel aanwezige ziektes. Zo weet u zeker dat de planten die u koopt, in uitstekende gezondheid verkeren!

Het gemak van online bestellen, bezorgen en afhalen

Kwekerij Top & Top biedt u graag een zo volledig mogelijke service. U kunt bij ons uw planten online bestellen via de webshop en laten thuisbezorgen. Als u liever de planten zelf wilt afhalen, kan dat natuurlijk ook. Maakt u hiervoor wel telefonisch een afspraak met ons.

Deskundig advies op maat

Wij hechten veel waarde aan goed advies. Heeft u bij onze kwekerij planten gekocht? Dan kunt u na aankoop gewoon bij ons terecht als u vragen heeft over het planten, bemesten of snoeien van uw nieuwe haagplant. Op onze website vindt u antwoord op de meeste vragen die gaan over de verzorging en het onderhoud van uw conifeer. Heeft u een andere vraag? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar met deskundig advies.

Wij staan voor u klaar!

U kunt contact met ons opnemen als u graag een prijsindicatie of offerte wilt ontvangen. U bent uiteraard ook van harte welkom op de kwekerij in Wekerom! Maak hiervoor wel eerst (telefonisch) een afspraak via 0318-250444 / 06-20692739. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 18:00 uur.

Populaire coniferen

You've just added this product to the cart: