Laat uw coniferenhaag planten door Coniferenbestellen.nl!

Laat uw coniferenhaag planten door Coniferenbestellen.nl!

Wilt u graag een mooie, groene afscheiding in uw tuin? Dan is het een heel goed idee om een coniferenhaag in uw tuin te laten planten. Een coniferenhaag is wintergroen en kan erg compact zijn, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van privacy in uw tuin. Tegelijkertijd kunt u ook nog eens het hele jaar door genieten van groen in uw tuin. Reden genoeg dus om te kiezen voor een coniferenhaag. Wilt u uw coniferenhaag laten planten door een ervaren specialist? Dan bent u bij Coniferenbestellen op het juiste adres. We vertellen u in dit artikel graag wat meer over onze service.

Waarom kiezen voor coniferen als haag?

Wanneer u kiest om een haag van coniferen te maken, kiest u voor een afscheiding die het hele jaar door groen blijft. Daarnaast is een coniferenhaag ook nog eens onderhoudsarm. Zo’n haag hoeft namelijk maar 2 keer per jaar gesnoeid te worden. Bovendien laten coniferen zich heel goed in de door u gewenste vorm snoeien, waardoor u ze prima voor zowel hoge als lage hagen kunt gebruiken. Wanneer u eens per jaar een conifeer snoeit, zal de conifeer steeds dichter groeien. Hierdoor wordt het voor buren en/of voorbijgangers steeds lastiger tot zo goed als onmogelijk om bij u in de tuin te kijken, wat natuurlijk erg fijn is. Dat is dan ook de reden waarom veel mensen kiezen voor een haag van coniferen.

Waarom een coniferenhaag laten planten door Coniferenbestellen.nl?

Een coniferenhaag planten is niet lastig, maar er zijn wel een aantal zaken waarmee tijdens het planten van de coniferen rekening moet worden gehouden. Zo moet er voldoende afstand tussen de planten zijn en moet de geul waarin de coniferen komen te staan diep en breed genoeg zijn. Daarnaast kan de klus voor sommige mensen fysiek zwaar zijn en heeft u er ook een aantal materialen voor nodig. Wilt u zeker weten dat het planten van uw coniferenhaag op de juiste manier gebeurt? Dan kunt u hiervoor gewoon bij ons terecht. Onze ervaren hoveniers helpen u hier namelijk graag bij!

De planten die wij gebruiken voor het creëren van uw groene haag, komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Doordat wij de planten zelf hebben gekweekt, weten wij er erg veel over. Hierdoor kunnen wij u een goed advies op maat geven over welke planten u het beste kunt gebruiken voor de haag die u voor ogen heeft.

Hoe kunt u uw coniferenhaag laten planten door Coniferenbestellen.nl?

Wilt u graag dat wij van Coniferenbestellen.nl een coniferenhaag bij u komen planten? Dan mag u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor het beste dit formulier invullen. Om u een zo volledig mogelijke prijsindicatie te kunnen geven, vragen wij u om de volgende informatie:
1. Hoe hoog en lang moet de haag worden?
2. Welke coniferen wilt u graag als haag laten planten?

Wanneer u niet zo goed weet voor welke coniferen u het beste kunt kiezen, kunt u dat gewoon in uw mail aangeven. Onze experts denken namelijk graag met u mee!

Share this post