Thuja Brabant maat 180-200 cm

 18,95

Deze conifeer is winterhard en groenblijvend. Door zijn hoogte, 180-200 cm, is dit een geschikte kandidaat om privacy te creëren. Ook als natuurlijke schutting kunt u deze conifeer gebruiken. Als u hem solitair wilt plaatsen in uw tuin, is dat ook mogelijk

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: lev_con8 Categorie:

Beschrijving

De westerse levensboom “Thuja Brabant” is een bekende conifeer in Nederland. Hij wordt veel gebruikt voor hagen, maar kan ook los geplant worden. Voor het planten van een haag zijn enkele dingen belangrijk. Voor een haag van de maat 180/200 heeft 2,5 conifeer per meter nodig De geul moet dieper en breder zijn dan de kluit, zodat deze er in past. De grond moet losgewoeld worden, zodat de boom beter wortel kan schieten. Als u de “Thuja Brabant” geplaatst heeft is het water geven erg belangrijk. De eerste maanden moet u dit 2 á 3 keer per week doen.

Ook de verzorging is erg belangrijk. Hierbij moet u denken aan het snoeien en het bemesten, als is het bemesten geen noodzakelijkheid. Het snoeien is belangrijk, omdat de boom zo niet te groot wordt. Snoeien dient u een of twee keer per jaar te doen. De snoeiwijze is “scheren”. Ook is het belangrijk dat u niet tot op het oude hout terugsnoeit. Hierdoor kan de boom beschadigen.

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.