Producten Archief | Coniferen-bestellen.nlProducten Archief | Coniferen-bestellen.nl

Webshop

 • Thuja Brabant maat 80-100 cm

  0 van 5

  Met de Thuja Brabant met een lengte tussen de 80 en de 100 centimeter kunt u een mooie haag creëren. Met een haag van deze lengte kunt u bijvoorbeeld een afscheiding maken tussen uw tuin en het trottoir. Mocht u door middel van uw haag meer privacy willen scheppen, raden wij u aan een hogere haag te planten.

   

  € 3,75
 • Westerse Levensboom ''Thuja Occidentalis Brabant''

  0 van 5

  Nu weer volop leverbaar!

  De conifeer ‘Thuja Occidentalis Brabant ‘is een zeer populaire haagplant. Deze snelgroeiende conifeer is lichtgroen van kleur en winterhard. Een uitermate geschikte plant voor een mooie erfafscheiding.

  € 3,75€ 25,00
 • Columnaris maat 60-80 cm

  0 van 5

  Deze conifeer is een van de vele coniferen. De blauwe kleur is echter wel opvallend. Die kleur houdt deze boom het hele jaar door. De boom is ook winterhard. Geplaatst worden kan het in een haag en solitair.

  € 3,95
 • Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris

  0 van 5

  Leverbaar vanaf september (in de zomer is wel verkrijgbaar thuja brabant in pot)

  De Dwergcipres of Chamaecyparis ‘Columnaris’ is een conifeer met een schitterende blauwe kleur. De plant kan, ondanks zijn naam, een hoogte van 8 meter bereiken. Deze blauwe conifeer kan in een haag en solitair geplaatst worden.

   

  € 3,95€ 16,50
 • Levensboom ''Thuja Occidentalis Smaragd''

  0 van 5

  Leverbaar vanaf september!

  De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ heeft een heldergroene kleur en kenmerkt zich door een compacte groei. De vorm is wat meer smal opgaand en de Smaragd heeft een rustige groei. De plant is winterhard en zeer geschikt als haagplant. Uiteraard is deze conifeer ook solitair te plaatsen in uw tuin.

  € 4,00€ 32,50
 • Smaragd maat 40-60 cm

  0 van 5
  € 4,00
 • Reuzenlevensboom Thuja plicata Excelsa

  0 van 5

  Leverbaar vanaf september

  De Thuja plicata Excelsa, ook wel reuzenlevensboom genoemd, is een winterharde en naaldbehoudende plant. Dit houdt in dat de plant het hele jaar gekleurd is. Mede dit maakt het een uitstekende plant voor uw haag.

  € 4,50€ 24,95
 • Columnaris maat 80-100 cm

  0 van 5

  De Dwergcipres, ook wel “Columnarus” genoemd, is een van de vele coniferen. Met zijn blauwe kleur is dit een opvallende conifeer, die zowel in een haag als los te plaatsen is. De boom blijft het hele jaar groen en is winterhard.

  € 4,50
 • Thuja Brabant maat 100-120 cm

  0 van 5

  De “Thuja Brabant” is een conifeer die het hele jaar door groen blijft. Met een lengte van 100-120 cm kan deze conifeer voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Voor het scheppen van privacy raden wij echter een hogere boom aan.

  € 4,50