(Haag)planten bestellen in de Top-Winkels Webshop (Haag)planten bestellen in de Top-Winkels Webshop

Webshop

 • Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne

  0 out of 5

  De Californische Cipres of Chamaecyparis laws. Ivonne is een conifeer met een prachtige goudgele kleur. Deze conifeer kan maar liefst acht meter hoog worden, maar kan voor een haag in elke gewenste maat gesnoeid worden. Door de kleur is het een echte blikvanger in uw tuin, ook in de wintermaanden.

   6,50 19,50
 • Columnaris maat 60-80 cm

  0 out of 5

  Deze conifeer is een van de vele coniferen. De blauwe kleur is echter wel opvallend. Die kleur houdt deze boom het hele jaar door. De boom is ook winterhard. Geplaatst worden kan het in een haag en solitair.

   3,95
 • Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris

  0 out of 5

  De Dwergcipres of Chamaecyparis ‘Columnaris’ is een conifeer met een schitterende blauwe kleur. De plant kan, ondanks zijn naam, een hoogte van 8 meter bereiken. Deze blauwe conifeer kan in een haag en solitair geplaatst worden.

   

   3,95 17,95
 • Westerse Levensboom ''Thuja Occidentalis Brabant''

  0 out of 5

  De conifeer ‘Thuja Occidentalis Brabant ‘is een zeer populaire haagplant. Deze snelgroeiende conifeer is lichtgroen van kleur en winterhard. Een uitermate geschikte plant voor een mooie erfafscheiding.

   4,50 27,95
 • Levensboom ''Thuja Occidentalis Smaragd''

  0 out of 5

  De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ heeft een heldergroene kleur en kenmerkt zich door een compacte groei. De vorm is wat meer smal opgaand en de Smaragd heeft een rustige groei. De plant is winterhard en zeer geschikt als haagplant. Uiteraard is deze conifeer ook solitair te plaatsen in uw tuin.

   5,50 33,50
 • Thuja Brabant maat 100 cm

  0 out of 5

  Met de Thuja Brabant met een lengte tussen de 80 en de 100 centimeter kunt u een mooie haag creëren. Met een haag van deze lengte kunt u bijvoorbeeld een afscheiding maken tussen uw tuin en het trottoir. Mocht u door middel van uw haag meer privacy willen scheppen, raden wij u aan een hogere haag te planten.

   

   4,95  4,50
 • Columnaris maat 80-100 cm

  0 out of 5

  De Dwergcipres, ook wel “Columnarus” genoemd, is een van de vele coniferen. Met zijn blauwe kleur is dit een opvallende conifeer, die zowel in een haag als los te plaatsen is. De boom blijft het hele jaar groen en is winterhard.

   5,50  4,75
 • Thuja Brabant maat 100-120 cm

  0 out of 5

  De “Thuja Brabant” is een conifeer die het hele jaar door groen blijft. Met een lengte van 100-120 cm kan deze conifeer voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Voor het scheppen van privacy raden wij echter een hogere boom aan.

   5,50  5,00
 • Chamaecyparis Lawsoniana 'Columnaris' 60-80 C3

  0 out of 5

  De Chamaecyparis Lawsoniana ‘Columnaris’ is een bekende soort dwergcipres.
  De naam dwergcipres doet vermoeden dat deze conifeer zeer klein blijft, maar het tegendeel is waar.
  Deze conifeer blijft zeer smal, maar kan hoogtes bereiken tot maar liefst 11 me

   5,25