Thuja plicata Martin maat 80-100 cm

0 out of 5

 5,95

Dankzij de lengte, 80-100 cm, is deze conifeer geschikt voor allerlei doeleinden. Zo kunt u ze gebruiken als erfafscheiding, of als toevoeging in uw tuin. De conifeer “Thuja plicata Martin” is winterhard en groenblijvend.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: thumar100 Categorie:

Beschrijving

Voor het verzorgen van de “Thuja plicata Martin” zijn enkele dingen nodig. De eerste maanden na de aanplant moet u de coniferen veel water geven. zo’n 2 á 3 keer per week. Hierbij is het belangrijk dat de kluiten goed nat worden. Ook het snoeien is belangrijk. Dit moet u 1 of 2 keer per jaar doen. Het is belangrijk dat u dit niet doet in te warm of te koud weer. Het beste is om het bij bewolking te doen.

Voor het planten zijn ook enkele richtlijnen. Allereerst de geul, voor als u een haag wilt plaatsen. Per meter geul zijn 3 bomen nodig. De geul moet iets breder en ietwat dieper zijn dan de kluiten van de coniferen. De grond moet ook goed losgewoeld zijn. Als de planten eenmaal staan is het belangrijk om ze, zeker de eerste maanden, 2 á 3 keer per week goed nat te maken.