Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii 150-175 cm ( 2,5coniferen per meter)

0 out of 5

 12,50

Availability: Uitverkocht Categorie:

Beschrijving

Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii 150-175 cm

Op zoek naar een mooie en winterharde conifeer voor uw tuin of erfafscheiding? De Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii, verkrijgbaar bij www.coniferen-bestellen.nl, is de ideale keuze. Met een hoogte van 150-175 cm en een plantdichtheid van 2,5 coniferen per meter, creëert u snel een dichtbegroeide en stijlvolle haag.

Kenmerken van de Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii
De Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii, ook wel bekend als de groene Californische Cipres, staat bekend om zijn dichte, zuilvormige groei en prachtige blauwgroene naalden. Deze conifeer behoudt het hele jaar door zijn kleur, waardoor uw tuin zelfs in de winter levendig en groen blijft.

Voordelen van de Ellwoodii
Winterhardheid: Deze conifeer is bestand tegen de koude Nederlandse winters, waardoor hij een duurzame keuze is voor elke tuin.
Onderhoudsvriendelijk: De Ellwoodii vereist weinig onderhoud en snoeien, wat hem perfect maakt voor zowel de beginnende als de ervaren tuinier.
Privacy en Windbescherming: Dankzij zijn dichte groei biedt deze conifeer uitstekende privacy en windbescherming.
Plantadvies voor een Optimaal Resultaat
Voor het beste resultaat raden we aan de Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii te planten met een tussenruimte van 40 cm (2,5 coniferen per meter). Zorg voor een goed doorlatende grond en geef de jonge planten regelmatig water om een gezonde groei te bevorderen. Na de aanplantperiode is de Ellwoodii goed bestand tegen droge omstandigheden.

Bestellen bij www.coniferen-bestellen.nl
Bij www.coniferen-bestellen.nl bent u verzekerd van kwaliteit en service. Wij leveren gezonde, sterke planten direct bij u thuis. Bestel vandaag nog uw Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii en geniet binnenkort van een prachtige, groene haag in uw tuin.

De Chamaecyparis Lawsoniana Ellwoodii 150-175 cm is de perfecte keuze voor een groene, onderhoudsvriendelijke erfafscheiding. Met zijn prachtige kleur, winterhardheid en dichte groei biedt deze conifeer alles wat u zoekt. Bezoek www.coniferen-bestellen.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment coniferen voor elke tuin.