Thuja plicata Martin maat 175-200 cm (2,5 coniferen per meter)

0 out of 5

 19,50

De “Thuja plicata Martin” met een lengte van 175-200 cm is een mooie boom, met een goede hoogte voor een haag. Door de hoogte kunt u uitstekend privacy creëren. Ook kunt u deze hoogte gebruiken als erfafscheiding tussen u en uw buren.

Artikelnummer: thumar200 Categorie:

Beschrijving

De “Thuja plicata Martin” is, net zoals onze andere coniferen, winterhard. De groene kleur van de boom blijft het hele jaar door aanwezig. Dit betekent dat het een mooie vervanger kan zijn voor een schutting. Met een hoogte van 175-200 cm kunt u uitstekend privacy creëren. Het gebruiken van een coniferenhaag als erfafscheiding is ook zeer goed mogelijk.

Om uw conifeer mooi te houden na de levering zijn een paar dingen van belang. Allereerst het planten. Als u ze in een haag wil planten is het nodig om een geul te graven. Deze geul moet dieper en breder zijn dan de kluit van de boom. Voor bomen van deze lengte heeft u 2,5 bomen per meter geul nodig. Als u de planten geplant heeft, in de losgewoelde grond, moet u de eerste maanden veel water geven. 2 á 3 keer per week. Dit om er voor te zorgen dat de conifeer “Martin” wortel gaat schieten.

Ook is het belangrijk om uw haag, of solitaire conifeer, te snoeien. U moet deze conifeer “scheren”. Terugsnoeien tot op het oude hout is slecht voor de boom. Deze kan hierdoor beschadigd worden.

Extra informatie

Verzendkosten

€42,95 per bestelling

Afhalen kwekerij

Op afspraak

Leverbaar

van september 2022 tot medio mei 2023

Levertijd

4 tot 6 werkdagen

Aantal planten per meter

2,5 stuks

Planthoogte

boven de kluit gemeten tot in de top, plantmaat is excl. kluit

Grondsoort

VoedingsrijkWaterdoorlatend

Kleur

Groen

Met Kluit

Kluit met gaaslap, deze niet verwijderen bij aanplant.

Minimale afname

1 stuks

Snoeiperiode

Mei/ Juni of Augustus bij niet te warm weer.

Standplaats

Zon & Halfschaduw

Toepassing

Haag, Solitair

Verzorging

Voldoende vocht vooral in voorjaar en zomer en voeding

Winterhardheid

Winterhard