Thuja plicata Martin maat 100-125 cm

0 out of 5

 5,95

De reuzenlevensboom “Thuja plicata Martin” is, net zoals de andere coniferen, te plaatsen in een haag en solitair. De conifeer is winterhard en groenblijvend.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: thumar Categorie:

Beschrijving

De “Thuja plicata Martin” is winterhard en groenblijvend. Hierdoor kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw haag, mits u ze in een haag plant. Want deze boom kan u ook solitair in de tuin plaatsen. Voor het planten van de reuzenlevensboom zijn een paar dingen belangrijk. Per meter geul heeft u 3 bomen nodig. De geul moet dieper en breder zijn dan de kluit, zodat deze er goed inpast. De grond in de geul moet goed losgewoeld zijn, zodat de wortels beter de grond in kunnen. Als u ze geplaatst heeft is het belangrijk om ze goed te bevochtigen. Zeker de eerste maanden moet u ze 2 á 3 keer per week water geven. Hierbij is het belangrijk dat u de kluiten goed nat maakt.

Om de conifeer netjes te houden is snoeien belangrijk. Zonder snoeien is het mogelijk dat de boom een hoogte bereikt van 10 meter. Als u wel snoeit gebeurt dit niet.

Mocht u willen bemesten, dan raden wij aan om dit met compost of coniferenmest te doen.