Thuja plicata Martin maat 150-175 cm

0 out of 5

 15,95

Met een lengte van 150-175 is de “Thuja plicata Martin” een kandidaat voor een mooie haag. Solitair plaatsen is ook mogelijk De groene kleur blijft het hele jaar aanwezig, waardoor deze reuzenlevensboom een echte blikvanger wordt in uw tuin.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: thumar175 Categorie:

Beschrijving

BijnaBij het planten van de “Thuja plicata Martin” zijn enkele dingen van belang. De geul, voor als u een haag plant, moet iets breder en dieper zijn dan de kluiten van de bomen, en de grond moet goed losgewoeld zijn. Dit om er voor te zorgen dat de boom beter wortel kan schieten. Als u de bomen geplant heeft, moet u de eerste maanden veel water geven aan de coniferen. Zo’n 2 á 3 keer per week. Hierbij moet u zorgen dat de kluiten goed nat worden.

Een goede verzorging is belangrijk om het beste uit de conifeer te halen. Snoeien is een van de belangrijkste aspecten van het verzorgen. Voor het snoeien gelden enkele dingen: de beste periode is het begin van de herfst, en het beste weertype is bewolking.

Het bemesten van de coniferen kan tot gevolg hebben dat ze mooier worden. Mocht u ze willen bemesten, dan raden we aan om dit 1 keer per jaar te doen, met coniferenmest of compost.