Californische Cipres maat 80-100 cm | Coniferen-bestellen.nlCalifornische Cipres maat 80-100 cm | Coniferen-bestellen.nl

Californische Cipres maat 80-100 cm

ivonneivonne
chamaecyparis_yvonne_1chamaecyparis_yvonne_1

Californische Cipres maat 80-100 cm

€ 6,50

De Californische cipres, met en hoogte van 80-100 meter is een aanwinst voor uw tuin. U kunt hem solitair, los, plaatsen, of in een haag. Als u hem in een heg plaats is de reden van de haag belangrijk. Als u een heg plaatst om ervoor te zorgen dat u meer privacy krijgt, is het verstandiger om een hoge heg te kopen. Een heg met deze lengte is geschikt voor het afscheiden van delen in uw tuin, of een afscheiding tussen uw tuin en de straat.

SKU: con_cal1a
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

De "Cham. law. Ivonne" is een conifeer die een hoogte kan halen van 40-50 meter. Dit gaat echter over de wilde variant. De variant in de tuinen halen deze hoogte niet, mede door het snoeiwerk dat er aan gebeurt. Het onderhoud van deze boom is vrij simpel. U dient hem 2 keer per jaar te snoeien. Mocht u mest bij de coniferen willen strooien, dan kan dat. Dit moet u dan 1 keer per jaar doen, en u kunt het beste coniferenmest of compost hiervoor gebruiken.

Extra informatie

Gewicht0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.