Californische Cipres maat 150-175 cm | Coniferen-bestellen.nlCalifornische Cipres maat 150-175 cm | Coniferen-bestellen.nl

Californische Cipres maat 150-175 cm

ivonne 2ivonne 2
chamaecyparis_yvonne_1chamaecyparis_yvonne_1

Californische Cipres maat 150-175 cm

€ 19,50

De felgekleurde conifeer “Cham. law. Ivonne” is een lust op het oog. Dankzij zijn opvallende kleur en structuur is het een mooie boom voor in een haag. Om de boom niet te groot te laten worden is het belangrijk om deze te snoeien. Dit kunt u het beste 2 keer per jaar doen. De eerste keer in mei/juni, en de tweede keer in augustus.

 

 

SKU: con_cal6a
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

De Californische Cipres, of "Cham. law. Ivonne" is een bekende conifeer. Hij kan zo'n 40 meter hoog worden. Als u de boom snoeit zal het deze hoogtes niet bereiken. Door het snoeien wordt de boom zo hoog als u wil. De boom is winterhard en behoudt zijn gele naalden de hele winter. Dat maakt de conifeer tot een uitstekende kandidaat voor een haag. Het hele jaar door is het een afscheiding.

Voor het planten van de "Ivonne" zijn, net zoals de bij de andere coniferen, enige dingen van belang. De geul die u graaft of laat graven moet iets dieper en breder zijn dan de kluit. De grond moet loggewoeld zijn, dit om ervoor te zorgen dat de boom genoeg voedsel tot zich kan nemen. Als u de planten geplant heeft is het van belang dat ze veel water krijgen. Zeker de eerste maanden is het verstandig om ze 2 á 3 keer per week water te geven. Hierbij is het belangrijk dat de kluiten goed nat worden

Als u de haag heeft staan is het belangrijk om het netjes te houden. Dit doet u door middel van snoeien. De snoeimanier is "scheren". U moet niet terugsnoeien tot op het hout, omdat er dan een grote kans is dat de boom beschadigt raakt. U kunt het beste snoeien in bewolkt weer, de eerste keer in mei/juni, en de tweede keer in augustus.

Extra informatie

Gewicht0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Kleur

Geel

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.