Conifeer Thuja Occidentalis ‘Brabant’

De conifeer ‘Thuja Occidentalis Brabant ‘is een zeer populaire haagplant. Deze snelgroeiende conifeer is lichtgroen van kleur en winterhard. Een uitermate geschikte plant voor een mooie erfafscheiding.

SKU: con_bra Categorie:

Beschrijving

De Thuja Occidentalis Brabant is een van de meest voorkomende coniferensoorten in Nederland. Deze populaire haagplant is winterhard en snelgroeiend. De groei is gemiddeld 30 centimeter per jaar. Ongesnoeid kan deze Conifeer een lengte van 10 meter bereiken. De Thuja Occ ‘Brabant’ is ook geschikt om solitair in uw tuin te plaatsen.

Verzorging Thuja occidentalis ‘Brabant

De Thuja is makkelijk in onderhoud. Snoei de plant jaarlijks twee keer voor een mooie dichte haag. De eerste keer bij voorkeur in juni voor de langste dag en nogmaals in augustus/begin september. Snoei de conifeer niet terug tot op het oude hout. Een conifeer kan niet meer uitlopen. Laat de onderkant iets breder dan de bovenkant. De conifeer kunt u het beste snoeien bij bewolkt weer.
Water geven is met name belangrijk de eerste maanden na het planten. Zorg ervoor dat de kluiten goed nat worden en geef 2 á 3 maal per week water. Bemesten kan een of twee keer per jaar met coniferenmest of compost.

Extra informatie

Standplaats

Zon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.