Smaragd maat 120-140 cm | Coniferen-bestellen.nlSmaragd maat 120-140 cm | Coniferen-bestellen.nl

Smaragd maat 120-140 cm

thuja_occidentalis_smaragd_1thuja_occidentalis_smaragd_1
thuja_occidentalis_smaragd_2thuja_occidentalis_smaragd_2

Smaragd maat 120-140 cm

€ 10,95

De “Westerse Levensboom Smaragd” is kenmerkende conifeer. Dankzij zijn compacte groei is deze boom uitermate geschikt voor een haag. Solitair plaatsen is echter ook mogelijk. De boom is winterhard en groenblijvend.

SKU: con_tos5
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

De conifeer "Smaragd" groeit zo'n 20 á 30 centimeter per jaar. Dit maakt het een redelijk langzame groeier. De conifeer valt op door zijn manier van groeien: compact en fijn. Ook deze conifeer is op 2 wijzes te planten: in een haag en solitair. Als u deze plant wil planten in een haag, moet u met enkele dingen rekening houden, om de conifeer op z'n mooist te houden. De geul waarin ze geplant moeten worden moet iets dieper en iets breder zijn dan de kluiten van de bomen. Per meter geul moet u ongeveer 3 boompjes rekenen. Dit om er voor te zorgen dat de haag snel dicht zit. De grond in de geul moet goed los zijn, zodat de westerse levensboom sneller wortel kan schieten. Als u de haag heeft staan is het belangrijk om ze, zeker de eerste maanden, veel water te geven. U kunt dit het beste 2 á 3 keer per week doen. Tijdens het water geven is het belangrijk dat de kluiten goed nat worden.

De hoogte die het beste bij u past heeft te maken met het doeleind. Voor een haag in uw tuin is dit een mooie hoogte. Als u door middel van deze coniferen de schutting wilt vervangen raden wij aan om een hogere aan te schaffen. Uiteindelijk zal ook deze boom de gewenste hoogte dan krijgen, maar dat duurt lang.

Extra informatie

Gewicht0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.