Smaragd maat 180-200 cm

 27,50

De “Westerse Levensboom Smaragd” is een herkenbare conifeer, vanwege zijn compacte vorm. De boom is groenblijvend, en mede daardoor uitstekend geschikt voor een haag.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: con_tos8 Categorie:

Beschrijving

Leverbaar vanaf september 2021

De conifeer “Smaragd” groeit zo’n 20 á 30 centimeter per jaar. Dit maakt het een redelijk langzame groeier. De conifeer valt op door zijn manier van groeien: compact en fijn. Ook deze conifeer is op 2 wijzes te planten: in een haag en solitair. Als u deze plant wil planten in een haag, moet u met enkele dingen rekening houden, om de conifeer op z’n mooist te houden. De geul waarin ze geplant moeten worden moet iets dieper en iets breder zijn dan de kluiten van de bomen. Per meter geul moet u ongeveer 2-2.5 boompjes rekenen. Dit om er voor te zorgen dat de haag snel dicht zit. De grond in de geul moet goed los zijn, zodat de westerse levensboom sneller wortel kan schieten. Als u de haag heeft staan is het belangrijk om ze, zeker de eerste maanden, veel water te geven. U kunt dit het beste 2 á 3 keer per week doen. Tijdens het water geven is het belangrijk dat de kluiten goed nat worden.

De hoogte van de conifeer heeft te maken met de doeleinden. Met deze hoogte, 180-200 cm, kunt u bijvoorbeeld een natuurlijke schutting plaatsen, of uw terras uit de wind houden. Als u bijvoorbeeld een afscheiding wil tussen uw tuin en het trottoir raden wij aan om een kleinere boom aan te schaffen

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.