Cham. Ivonne maat 175-200 cm (2,5 coniferen per meter)

 24,50

De Californische Cypres, ook wel bekend als  “Ivonne” is een opvallende, gele conifeer. De boom kan een hoogte bereiken van 8 meter, mits ongesnoeid. Als u de bomen 2 keer in het jaar snoeit blijft de conifeer “Ivonne” kleiner. Voor het snoeien gelden enkele dingen die van belang zijn. Zo kunt u het beste in mei/juni en in augustus snoeien.

Availability: Uitverkocht SKU: con_cal5 Categorie:

Beschrijving

Cham. Ivonne maat 175-200 cm

De Californische Cypres, met een maat van 175-200 is bijzonder geschikt voor een afscheidingshaag. Zo kunt u deze boom gebruiken in een natuurlijke schutting, maar ook om uw zitje af te schermen tegen de wind. Door zijn hoogte zorgt een haag van deze lengte ook voor privacy.

Voor het planten van de Californische Cipres “Ivonne” zijn een paar dingen van belang. Voor het planten moet u een geul graven, die ietwat dieper en breder is dan de kluit van de conifeer, De grond in de geul moet goed losgewoeld zijn, zodat de wortel gemakkelijker de grond in kan groeien. De meegeleverde kluit kan u laten zitten, die verteert vanzelf. Als u de planten in de geul hebt geplaats, 2,5 bomen per meter, is het grootste werk verricht. Wat nog wel van groot belang is, is het water geven. De coniferen moeten zeker de eerste paar maanden 2 á 3 keer per week nat worden gemaakt. Het is belangrijk dat de kluiten goed nat zijn. Doet u die niet, dan wordt de kans op overleven kleiner.

Extra informatie

Gewicht 0,0000 kg
Soort conifeer

Cham. Ivonne

Plantmaat excl. kluit

180-200 cm

Standplaats

Zon & Halfschaduw

Kleur

Geel, GeelGroen

Kluit of pot

Kluit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.