Columnaris maat 100-120 | www.coniferen-bestellen.nlColumnaris maat 100-120 | www.coniferen-bestellen.nl

Columnaris maat 100-120 cm

DSC_0552DSC_0552
chamaecyparis_columnaris_3chamaecyparis_columnaris_3

Columnaris maat 100-120 cm

€ 6,50

De “Dwergcipres Cham. law. Columnaris” is het hele jaar blauw. Bovendien is de conifeer winterhard. U kunt hem in een haag plaatsen, of solitair. Een haag van deze hoogte, 100-120 cm, is uitstekend geschikt als afscheiding tussen uw tuin en de straat.

SKU: con_dwe4
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

De "Columnaris" is dankzij zijn blauwe kleur een opvallende boom. Ongesnoeid wordt de boom rond de 8 meter hoog. De conifeer kan, net zoals de andere coniferen, in een haag en solitair geplaatst worden. Als u een haag wilt is het belangrijk om het volgende te doen: graaf een geul die iets dieper en iets breder is dan de kluit van de boom. Zorg dat de bodem van de geul goed losgewoeld is, dit is om er voor te zorgen dat de conifeer beter wortel kan schieten. Als u dit gedaan heeft kan u de coniferen planten. Bij bomen van deze lengte, 100-120 cm, heeft u 3 bomen nodig per meter geul. Hoe kleiner de boom, hoe meer per meter.  Het juten gaas waarin ze zitten kan u er om heen laten, dit vergaat vanzelf. Als u de planten heeft staan is het belangrijk om ze goed water te geven. Zeker de eerste maanden. Het water geven kan u het beste 2 á 3 keer per week doen.

Om de haag netjes te houden is goede verzorging van groot belang. Snoeien is het belangrijkst. U kan het beste snoeien in juli/augustus. Let op: terugsnoeien op het oude hout beschadigt de boom. De takken zullen dan niet meer uitlopen. Mocht u de coniferen willen bemesten kunt u dat het beste een of 2 keer per jaar doen. Wij raden aan om dat met coniferenmest of compost te doen.

Extra informatie

Gewicht0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.