Smaragd maat 200-225 cm

 35,50

De “Westerse levensboom Smaragd” is een opvallende conifeer. Dit komt vanwege zijn compacte vorm. Uitermate geschikt voor een haag, maar kan ook solitair geplaatst te worden. De conifeer is winterhard en groenblijvend.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: con_tos9 Categorie:

Beschrijving

De conifeer “Smaragd” groeit zo’n 20 á 30 centimeter per jaar. Dit maakt het een redelijk langzame groeier. De conifeer valt op door zijn manier van groeien: compact en fijn. Ook deze conifeer is op 2 wijzes te planten: in een haag en solitair. Als u deze plant wil planten in een haag, moet u met enkele dingen rekening houden, om de conifeer op z’n mooist te houden. De geul waarin ze geplant moeten worden moet iets dieper en iets breder zijn dan de kluiten van de bomen. Per meter geul moet u ongeveer 2-2.5 boompjes rekenen. Dit om er voor te zorgen dat de haag snel dicht zit. De grond in de geul moet goed los zijn, zodat de westerse levensboom sneller wortel kan schieten. Als u de haag heeft staan is het belangrijk om ze, zeker de eerste maanden, veel water te geven. U kunt dit het beste 2 á 3 keer per week doen. Tijdens het water geven is het belangrijk dat de kluiten goed nat worden.

De hoogte die het beste bij u past heeft te maken met het doeleind. Deze hoogte, 200-225 cm, is een geschikte hoogte voor een haag tussen u en uw buren. Deze hoogte is ook geschikt om te zorgen dat u uit de wind zit op uw terras.

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.