Thuja Brabant maat 100-120 cm | Coniferen-bestellen.nlThuja Brabant maat 100-120 cm | Coniferen-bestellen.nl

Thuja Brabant maat 100-120 cm

20171021_110438 (2)

Thuja Brabant maat 100-120 cm

€ 5,50

De “Thuja Brabant” is een conifeer die het hele jaar door groen blijft. Met een lengte van 100-120 cm kan deze conifeer voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Voor het scheppen van privacy raden wij echter een hogere boom aan.

SKU: con_lev3
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

De westerse levensboom "Thuja Brabant" is een bekende conifeer in Nederland. Hij wordt veel gebruikt voor hagen, maar kan ook los geplant worden. Voor het planten van een haag zijn enkele dingen belangrijk. U heeft 3 bomen nodig per meter geul. De geul moet dieper en breder zijn dan de kluit, zodat deze er in past. De grond moet losgewoeld worden, zodat de boom beter wortel kan schieten. Als u de "Thuja Brabant" geplaatst heeft is het water geven erg belangrijk. De eerste maanden moet u dit 2 á 3 keer per week doen.

Ook de verzorging is erg belangrijk. Hierbij moet u denken aan het snoeien en het bemesten, als is het bemesten geen noodzakelijkheid. Het snoeien is belangrijk, omdat de boom zo niet te groot wordt. Snoeien dient u een of twee keer per jaar te doen. De snoeiwijze is "scheren". Ook is het belangrijk dat u niet tot op het oude hout terugsnoeit. Hierdoor kan de boom beschadigen.

Extra informatie

Gewicht0.0000 kg
Standplaats

Zon & Halfschaduw

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.