Coniferen kopen bij een tuincentrum of kwekerij?

Coniferen op kwekerij

Coniferen kopen bij een tuincentrum of kwekerij?

Wie op zoek is naar mooie coniferen, denkt in eerste instantie vaak aan een tuincentrum. Maar wist u dat er ook coniferen kwekerijen zijn waar u terecht kunt? De verschillen tussen beiden leggen we graag uit.

Coniferen kopen bij een tuincentrum

Zoals gezegd denken veel mensen bij het kopen van coniferen direct aan een tuincentrum. Ons land kent vele tuincentra die zich vaak op korte afstand van uw woning bevinden. En hoewel een tuincentrum ideaal lijkt voor het kopen van zowel binnen- als buitenplanten, zijn er ook nadelen. Niet alleen moet u planten van een tuincentrum zelf vervoeren en planten, u betaalt er ook nog eens flink voor. Dat is flink balen, zeker als u van plan bent een haag te planten met coniferen. Een haag kan dan plots een flinke kostenpost worden.

Coniferen kopen bij een kwekerij

Een slim alternatief voor het kopen van coniferen bij een tuincentrum, is direct kopen bij een kwekerij. Dat heeft meerdere voordelen, die we graag even op een rij zetten.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Kwekerij bieden coniferen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kwekerij controleren immers continu de kwaliteit van hun eigen coniferen. Daarnaast kunnen ze deze planten voor voordeligere prijzen aanbieden dan een tuincentrum. Dat komt doordat een tuincentrum een extra schakel is tussen kweker en consument.

Goede service en advies

Naast kwalitatief goede planten voor een scherpe prijs, kent het kopen bij een kwekerij nog meer voordelen. U bent namelijk ook verzekerd van goede service. Een kwekerij is altijd te bezoeken, waardoor u zelf kunt bepalen welke coniferen u koopt. En oor de jarenlange ervaring die een kweker heeft, kan hij of zij u ook voorzien van het juiste advies voor uw situatie.

Laten bezorgen of planten

Daarnaast is het bij veel kwekerijen mogelijk om uw coniferen thuis te laten bezorgen. En wilt u hulp bij het planten van uw coniferen? Ook daar kan een kwekerij u vaak mee helpen. Zij hebben ervaren medewerkers in dienst die het planten graag voor u uit handen nemen.coniferen kopen kwekerij

Kwekerij goed alternatief voor het kopen van coniferen bij een tuincentrum

Zoals gezegd heeft kopen bij een kwekerij dus een flink aantal voordelen ten opzichte van het kopen van coniferen bij een tuincentrum. U krijgt niet alleen coniferen van betere kwaliteit, u betaalt er ook een stuk minder voor. Bovendien voorziet een kwekerij u graag van goede service en specifiek advies. Dat maakt de kwekerij het beste alternatief ten opzichte van een tuincentrum.

Op zoek naar een goede coniferen kwekerij?

Bent u overtuigd van het feit dat kopen bij een kwekerij een mooi alternatief is voor coniferen kopen bij een tuincentrum? En bent u op zoek naar een goede kwekerij? Kies dan coniferen-bestellen.nl! Bekijk online ons ruime aanbod of kom langs op de kwekerij om uw favoriete coniferen uit te zoeken. Naast coniferen van de beste kwaliteit helpen wij u ook graag met het planten van coniferen. Meer informatie of een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Share this post


You've just added this product to the cart: